Thaise Aroma olie massage bij Sabaideemai

 

Thaise Aroma olie massage is ook genoemd als Ontspanningsmassage die is precies wat de naam zegt: een massage strikt in de zin van rust en ontspanning.  Deze massagetechniek is ook bedoeld voor therapeutische effecten of voor behandeling van spierklachten pijn .

Een ontspanningsmassage kan worden aangepast en afgestemd op uw specifieke wensen. De massage vindt plaats in een rustige en comfortabele omgeving met muziek en/of kaarslicht op de achtergrond.

Het is een luxe massage die gebruik maakt van diverse soorten waaronder het zacht massage technieken : kneden en rollen van de huid en de spieren.

Bij een ontspanningsmassage wordt een breed scala van gebieden op het lichaam gemasseerd zoals de rug, benen, armen en hals. Het is een passieve behandeling waarbij je niet zal worden uitgerekt of gemanoeuvreerd in yoga-achtige posities.

De massage wordt uitgevoerd met een basisolie met daarna toegevoegd de etherische olie. Tijdens en na de massage komt de olie via de huid in de bloedbaan. Een hoge kwaliteit aromatherapie oliën kan een holistische ervaring geven en zorgen voor nog meer ontspanning en herstel van de energiebalans. Ook ruiken we de olie en hebben dus weer het dubbele effect.

Daarnaast is er het ontspannende en weldadige effect dat iedere massage heeft.

Veel mensen hebben een stressvol leven waarbij ze weinig tijd nemen voor zichzelf. Iedereen heeft een goed moment van ontspanning nodig en een ontspanningsmassage is hier uitermate geschikt voor. Het zal je geest en lichaam ontspannen, waardoor je even weg bent van de stress. Doorgaans duurt de massage tussen één uur tot 2 uur. De voordelen van het gebruik van Oosterse Massage Aromatherapie  zijn vooral groot bij klachten die samenhangen met spanningen, angst en slapeloosheid. De aromatische geuren werken in op uw onderbewustzijn en hersteld onbalans in een verstoord zenuwstelsel.

Het grootste voordeel van olie etherische aroma therapie is dat aromatische olie een diepere werking heeft dan een gewone olie. De geur van de aromatische olie heeft eveneens een positieve werking op de psyché van de persoon die gemasseerd wordt. De ThaiseAromaOlieMassage Voordelen zijn de moeite waard om het zeker eens te proberen !

Oosterse aroma massage bij Sabaideemai betekent dat uw lichaam volledige en op een zachte wijze wordt gemasseerd. In tegenstelling tot therapeutische massage zijn de aanrakingen vele malen lichter en minder gericht op uw spieren.  De heilzame werking van Aromatherapie is direct merkbaar. U zal een afname van spanning in uw lichaam duidelijk merken en dit gevoel zal zeker enkele dagen aanhouden.

- Aroma olie massage bij Sabaideemai is geschikt voor de mensen die last hebben van lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn of migraine, last hebben van nek, rug en schouderpijn en speciaals last hebben van stress.

Thaise Aromaoliemassage van Sabaideemai is een absolute aanrader !