Een wellnessmassage is puur gericht op de ontspanning van lichaam en geest. Een heerlijke intense, volledige ontspanningsmassage om je algemene welzijn te verbeteren. Spierspanningen worden losgelaten, je komt weer in contact met je lichaam en de zelfgenezend vermogens van je lichaam worden versterkt.

Wat doet een massage met mij

-Het helpt spieren om te ontspannen
Als gevolg van stress en spanning kunnen er knopen in je spieren komen. Door massage krijg je knopen of spanning uit de spieren.

-Het verbetert de circulatie
Stimuleren van de doorbloeding als ook het in beweging houden van het lymfesysteem.

-Activeert de genezing van weefsel
Massage helpt om zuurstofrijk bloed, samen met de noodzakelijke voedingsstoffen, naar de weefsels en organen te transporteren.

-Bied emotioneel evenwicht
Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat aanraking een van de meest belangrijke factoren is die ertoe bijdraagt dat we ons emotioneel op ons gemak voelen.

-Verhoogt het gezond functioneren van de huid
Massage helpt de huis te laten ademen het stimuleert de dode huidcellen af te voeren en prikkelt de voedingsstoffen en vitamines op te nemen.

-Verbetert de uitstraling
Uit combinatie van voorgaande effecten kun je concluderen dat een regelmatige massage positief werkt op je hele gezondheid. Het zorgt ervoor dat je een zachte ademende huid hebt, zelfverzekerd en emotioneel beter in balans bent, sneller hersteld van blessures, een goede doorbloeding en lymfedoorstroming hebt en spanningsvrij door het leven kunt gaan.