Afslankingsmassage /Sveltessa massage

                                 bij Sabaideemai

 

 

 

Prijs€ 45 per behandeling van 40 minuten.

Deze massage wordt volledig met de hand toegepast. Geen cabines, machines, speciale diëten, pilletjes... Er worden foto’s voor & na genomen, metingen gedaan, zodat het eindresultaat voor u duidelijk zichtbaar is.

Wat is Sveltessa massage?
Sveltessa afslankingsmassage is een nieuwe niet-chirurgische behandeling om via massage af te slanken. Door middel van verschillende massagetechnieken wordt cellulite aangepakt zodat de huid strakker wordt. Sveltessa afslankingsmassage kunt u zien als een alternatief van de bekende liposuctie. Deze massage valt niet onder de ontspanningsmassage en is echt een massagetherapie (u kunt het vergelijken met een work-out). Zeker in het begin kan de massage wat gevoelig zijn.

Werking van Sveltessa massage?
Door middel van stevige en diepe massagetechnieken, en het gebruik van Celluvacuma®systeem worden de effecten van de massage met 50% verhoogt, waardoor  de behandeling veel diepgaande werkt dan de traditionele methodes. Door middel van deze verschillende massagetechnieken (huid -roltechnieken, stevig tapoteren, aandrukken van de huid) wordt onderhuids vetcellen geplet. Met een Sveltessagreep wordt alles weer op zijn plaats geduwd en dan wordt het Celluvacuma®systeem bovengehaald. Dat is een pompje dat je vastzuigt op de huid en dan laat glijden in een bepaald patroon. Het zorgt ervoor dat u huid na afloop niet gaat hangen, maar strak en glad is. Een positieve bijwerking is dat men zich na een Sveltessa behandeling verkwikt voelt en een positiever zelfbeeld krijgt.
Sveltessa afslankingsmassage verwijdert bovendien toxines, wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn. U valt met de Sveltessa afslankingsmassage niet af in kilo’s, maar u verliest centimeters in omvang.  Het effect wordt beter als u naast de massage voldoende aandacht besteed aan een gezonde eet en leef patroon, dagelijks 1,5 á 2 liter water drinken en voldoende lichaamsbeweging nemen.

Voor wie is Sveltessa massage geschikt?
De massage kan vrijwel op elke gezonde persoon toegepast worden, maar mensen die van nature al mager zijn, hebben er weinig baat bij. Er zijn een paar uitzonderingen zie Tips en contra (kijk in het menu aan de linkerkant)

Voor de behandeling?
Ik raad u aan voor de behandeling te douchen en geen zware maaltijd te nuttigen. Minimaal 2 uur voor aangaand van de massage.

Welke zones kan ik laten behandelen?

 3 zones:  voor en achter benen+heupen+billen of buik+heupen+billen, of borsten+armen+buik.

Hoe ziet een behandeling van Sveltessa massage eruit?
Wij nemen samen met u het intakeformulier door en bespreken eventuele behandelde zone en/of zones door. Daarna mag u zich uitkleden, op uw ondergoed na. U wordt gemeten op bepaalde plaatsen deze worden genoteerd op uw behandelkaart. In overleg worden er foto’s genomen alvorens u met het programma begint, dit zal met invallen worden herhaald om de vooruitgang te kunnen volgen. Daarna mag u gaan liggen en wordt de huid eerst zacht ingemasseerd met olie, zodat de huid al een beetje soepel en elastisch wordt, vervolgens wordt de huid opgewarmd door een krachtige massagetechniek (huid -roltechnieken, stevig tapoteren, aandrukken van de huid). Door deze krachtige massagetechnieken kunnen de eerste twee behandelingen voor sommige pijnlijk zijn. Daarna wordt het Celluvacuma®systeem bovengehaald. Dat is een pompje dat je vastzuigt op de huid en dan laat glijden in een bepaald patroon. Het zorgt ervoor dat u huid na afloop niet gaat hangen, maar strak en glad is. De massage wordt afgesloten met een zachte effleurages met olie om de lipolyse, het vetverbrandingsproces te versnellen. Na afloop krijgt u een glas water om de afstoffen die vrijgekomen zijn tijdens de massage af te voeren.

 Na de behandeling?
U kunt de dag na de massage nog wat spierpijn voelen (net als na het sporten), dit is een teken van het herstel en herstructurering van de massage en doordat het bindweefsel een laag dieper ligt dan de spieren. Het is aanbevolen om de dagen van deze massage minimaal 1,5  á 2 liter water te drinken. Cellulite komt echt langzaam terug als je dit niet onderhoudt en terug in oude eetgewoontes hervalt

De duur van de behandeling?
De behandeling zal ongeveer 100 minuten in beslag nemen. Dit is incl. intake en foto’s. De massage zelf zal ongeveer 90 minuten zijn, het kan zelfs zijn dat deze korter is omdat de omvang van bepaalde zones niet groot is. Maximaal één zone per kuur aan te pakken, juist omdat dit een speciale massagetherapie is.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Een enkele behandeling heeft geen enkele zin. Daarom bieden we deze behandeling ook enkel in kuurvorm aan. Natuurlijk is dit afhankelijk van persoon tot persoon en hoe hardnekkig het vet in u lichaam zich heeft vastgezet.

Een kuur is 18 behandelingen, 2 weken 3x per week, vervolgens 2 weken 2x per week en ronden af met 1x per week.

Aangezien cellulitis een terugkerende kwaal is raden wij aan om 1 á 2 per maand langs te komen voor een nabehandeling.

              Wat kost het?
De kostprijs voor deze massage ligt hoger dan voor de andere behandelingen, omdat het een zeer diepgaande, ingrijpende massage is en er gewerkt wordt met dure oliën om de kwaliteit te kunnen garanderen. U zult zeker afvallen, uw huid wordt strakker en uw cellulite verdwijnt na een reeks van behandelingen.

             Wat zijn de voordelen?
* Strakker maken van de verslapte huid
* Bestrijden van cellulite
* Stimuleren van de bloedcirculatie
* Een afnamen van de omvang van het lichaam
* Figuurcorrectie
* Meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn
* Verbeteren van de spijsvertering
* Het lichaam wordt gereinigd van gifstoffen en opgehoopt vocht

Aandachtspuntje:
Sveltessa afslankingsmassage werkt alleen als u er voor 100 % voor kiest. Ongezonde eetgewoonten moeten geschrapt worden en u moet bewegen. Ook na de behandeling blijft het belangrijk dat u er een gezonde

Hoewel de resultaten variëren, kan men uitgaan van een gemiddelde omvangverlies van 12,5 cm. De meeste dames merken dat zij één tot twee kledingmaten verliezen zonder gewichtsverlies. Na 18 sessies is de verandering van het lichaam van de klant duidelijk zichtbaar.

 

UW OPTIE : 

Een éénmalige behandeling kost € 45,00 en is bedoeld om het resultaat vast te houden of als proefmassage om te voelen en ervaren of deze behandeling bij jou past

OPTIE1 :  alleen Sveltess massage : 40 minuten per behandeling 

                      Kuur van  10 behandelingen van 1 zone voor 350 euro

                             Kuur van 10 behandelingen van 3 zones voor  550,00 euro

                             Kuur van 18 behandelingen + 19 de onderhoudsbehandeling gratis voor 1000 euro

                              3 zones: voor en achter benen+heupen+billen of buik+heupen+billen, of borsten+armen+buik.

 

OPTIE2 : Sabaideemai afslankingsmassage of Sveltessmassage gecombineerd met Medische stempels massage

60 minuten per behandeling.

Deze Sabaideemai afslankingsmassage geeft snelle goede resultaat als uw wens.

  • Kuur van 10 behandelingen van 1 zone : 600 euro
  • Kuur van 10 behandelingen van 3 zones : 800 euro
  • Kuur van 18 beurtenkaart + 19de onderhoudsbeurt gratis voor 1500 euro