Medische Kruiden Stempels Massage 

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van medischekruidenstempels. Dat zijn geneeskrachtige Thaise (soms ook Chinese of Westerse) kruiden die in een witte doek zijn gebundeld en aan de bovenkant dichtgebonden met een touwtje.

Een aantal vaak gebruikte kruiden zijn tumeric poeder, korianderzaden, lavendelbloemen, eucalyptusbladeren, verse gember, ginseng wortel, sinaasappelschillen, komijnzaden en rooibos in een mengsel van citroengras-, lavendel- en peppermuntolie. De kruiden werken ontspannend, reinigend en activerend.
De kruiden worden voor de bloeitijd geoogst, omdat ze dan beschikken over hun volle aroma. Daarna worden ze gedroogd op wetenschappelijke wijze, hierdoor komt de volle aroma van de kruiden pas vrij bij de behandeling.

Als de kruidenbundels zijn gemaakt, moeten ze ongeveer 10 minuten worden gestoomd of in heet water trekken, voordat ze worden gebruikt.

Na het gebruik kan de masseur ze af laten koelen en daarna zijn de bundels nog twee weken te gebruiken.

Met deze behandeling kunt u kiezen 1 uur, 1,5 uur en 2 uren.

- 1 uur behandeling : 60 euro : U wordt gemasseerd met kruiden stempels.

- 1,5 uur behandeling : 80 euro : U wordt gemasseerd met kruiden stempels en Thaise massage waar u meer aandacht nodig heeft. ( alleen gezonde massage behandeling).

- 2 uren behandeling : 110 euro : U wordt gemasseerd met kruiden stempels en Thaise Massage techniek gecombineerd. Deze behandeling brengt u totaal tot rust en alle spieren ontspannen.

Dit dan graag bij het maken van een afspraak vermelden